Yvonne Serré, webdesigner en WordPress specialist.
Wie ben ik?

Even voorstellen

Mijn naam is Yvonne Serré, ik ben webdesigner en WordPress specialist.

Jarenlang heb ik gewerkt als Visual merchandiser. In al die jaren heb ik zeer veel ervaring opgedaan in het werken met stijl, kleur, vormgeving en compositie. Als Visual merchandiser was het mijn taak om klanten te inspireren door aantrekkelijke etalages en displays te presenteren. Later heb ik de overstap gemaakt naar webdesigner en ben ik met Seriously design gestart.

De stap van Visual merhandiser naar webdesigner lijkt veel groter dan dat hij is. Je bent bij allebei bezig met de juiste sfeer, kleur, stijl en vormgeving. Je probeert mensen te inspireren en te verleiden. En, niet onbelangrijk, je wilt bezoekers langer in je winkel of op je website houden. Dus moet je ervoor zorgen dat ze het naar hun zin hebben, je moet ze in de watten leggen. Dat probeer ik ook met mijn websites te doen, door ze overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk te maken.

Ik ontmoet veel zelfstandig ondernemers die het een enorme klus vinden om aan hun website te werken of er ooit zelf aan begonnen zijn, maar hem nooit echt af maken. Dat is de reden dat ik ook WordPress cursus geef, offline en online. 

Houd de regie in eigen hand!

Wil jij nu doorpakken? En ervoor zorgen dat jij straks in een handomdraai een nieuwe tekst of afbeelding op jouw website zet? 
Schrijf je dan nu in en Let’s WordPress together!

Winkelwagen
Scroll naar boven